Algemene schilder- en behangwerken

Sinds jaar en dag is Home Decor een gevestigde waarde aan de kust voor al uw werken van het schilderen en behangen van een kamer tot de volledige aanpak van uw woning. Ons team staat u met raad en daad bij tijdens de keuze van alle materialen om van uw woning uw thuis te maken. Als ervaren schildersbedrijf weten we als geen ander welke de juiste producten zijn voor elk project. We werken dan ook enkel met hoogstaand kwalitatieve materialen.

 

Totaalprojecten/vakantieverblijf

Onze kust is zeer gegeerd als tweedeverblijf. We specialiseren ons dan ook steeds vaker in volledige afwerking van uw vakantieverblijf. In samenwerking met erkende aannemers nemen wij graag de renovatie voor onze rekening. Geen heen en weer gerijd iedere week om alles in goede banen te leiden. Eens u bij ons alles hebt besproken, nemen wij de coördinatie verder over. Wij maken steeds vrijblijvend een duidelijk en gedetailleerde offerte voor de nodige werken.

 

Wat mag u van ons verwachten? Alles wat met afwerking te maken heeft kunnen wij u aanbieden. Van vloerbekledingswerken, schilder- en behangwerken tot raamdecoratie, kunnen wij alles regelen. Zijn er hiervoor kleine aanpassingen nodig aan bestaand schrijnwerk, elektriciteit, sanitair dan kunnen wij hiervoor een erkend technieker inschakelen. U hoeft zich verder nergens zorgen over te maken.

Het eindresultaat is een oase van rust waar het fijn vertoeven is.