Ons verhaal

Home Decor is een gevestigde waarde als decoratiebedrijf. Wij staan dan ook garant voor correcte afspraken en bieden u steeds de beste prijs/kwaliteitsgarantie voor alle werken van het schilderen en behangen, de gepaste raambekleding tot plaatsen van vinyl en tapijt.

Door de grote vraag van onze klanten zijn we ons ook steeds meer gaan focussen op totale renovatie van tweedeverblijven.
Je kan dus ook terecht voor badkamer- en keukenrenovatie.

Als je nu een kleine verfraaïng in uw interieur wilt brengen of een volledige herinrichting, wij staan u graag met raad en daad bij.

Onze winkel biedt niet alleen een waaier aan materialen voor de handige doe-het-zelver maar je vindt in onze showroom al het nodige voor de juiste raamdecoratie, behang, tapijten, kussens…alles om uw thuis gezellig aan te kleden. Als enige in de regio hebben wij een groot aanbod van stockbehang!
Wij bieden hoogwaardige Trimetal verf aan voor al uw schilderwerken. Met ons gratis kleuradvies maken wij binnen enkele minuten de geschikte kleur met de verfmengmachine.

Home Decor, uw speciaalzaak voor verf, behang, raambekleding, zonnewering, tapijten en andere vloerbekleding.

Onze merken:

Wij zijn verdeler van o.a. :

Trimetal verf – AS Creation – Live-in – Casadeco – Gründ – Louverdrape – Toppoint – Saum & Viebahn – Pollyfilla – Perfax – Copagro – Lano – Louis De Poortere – Creatuft – Balsan – Balta – Novilon – Gerflor – Desso – IVC-group – Obsession – Lallee…