Gordijnen gemaakt op maat van uw wensen

In onze winkel vindt u een ruim gamma aan stoffen en kleuren, van doorzichtige voiles,
fleurige in-betweens tot dim-out en black-out om u een onverstoorde nachtrust te kunnen bieden.
Alle gordijnen worden met zorg op maat vervaardigd, dus bij ons geen seriewerk.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn niet meer weg te denken en bieden een elegante oplossing in vele interieurs. Strak design of afgewerkt met elegante overgordijnen, de keuze is onbeperkt.
Onze collectie bestaat uit een selectie van mooie basisstoffen. Wie keuzebewust is kan kiezen uit een rijkelijk aantal stoffen in verschillende structuren en motieven.

Rolgordijnen

Onze rolgordijnen bieden een oplossing voor ieder raam. U kunt kiezen voor optimale verduistering of net transparantie en gefilterd daglicht. Wij bieden u een systeem op maat, eenvoudig te bedienen en gemakkelijk in onderhoud.

Duo-rolgordijnen

Met deze dubbele rolgordijnen kan u oneindig veel lichteffecten creëren in uw woning. Spelen met licht, duisternis, transparantie, sfeer wordt zo kinderspel! Of u nu complete duisternis wilt, net heel veel licht of iets tussen de twee, u hoeft maar even aan het touwtje te trekken en uw kamer baadt in de sfeer die u wilt.

Plisségordijnen

Plisségordijnen zijn origineel omwille van hun look en design. Met onze plisségordijnen kiest u voor karakter. Naast het designaspect is er ook een praktisch voordeel door de beperkte pakketgrootte. Zo optimaliseert u uw visueel comfort. Plisségordijnen zijn tevens zeer geschikt voor complexe raampartijen.  De meest bizarre vormen zijn mogelijk en dikwijls biedt een plissé u als enige product toch een oplossing om uw raam te bekleden.

Louverdrape® biedt u de keuze uit meer dan 200 referenties van plisségordijnen! Wij bieden u de mogelijkheid om raamdecoratie ook als isolator te laten fungeren in uw woning. De honingraatplissé of dubbele plissé maakt dit mogelijk speciale luchtkamers. Die stilstaande lucht is een zeer goede isolator.

Horizontale lamellen

Aluminium lamellen geven uw interieur een moderne uitstraling. U kunt kiezen tussen matte, blinkende, parelmoeren of geperforeerde lamellen in verschillende kleuren en breedtes.

Ze zijn geschikt voor elke kamer in uw huis. Er zijn ook lamellen met een speciale badkamerkwaliteit, die geschikt zijn voor vochtigere ruimtes. Ze zijn perfect bestand tegen vochtigheid en damp.

 

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën staan voor pure romantiek. Deze lamellen zijn beschikbaar in verschillende breedtes, kleuren en uitvoeringen. Ze passen bij elke stijl, of u nu gaat voor modern of traditioneel.

Verticale lamellen

De op maat gemaakte verticale lamellen of reepgordijnen van Louverdrape® combineren feilloos functionaliteit, esthetiek en kwaliteit. Ons aanbod bevat ook verticale lamellen die bewerkt worden met een antibacteriële behandeling.

Lamellen hebben bij vele interieurinrichters hun strepen al ruimschoots verdiend. Met verticale lamellen op maat als binnenzonwering kan u net die sfeer creëren waar u naar verlangt. U hebt de keuze uit diverse materialen, kleuren en motieven. Ga voor kunststoflamellen, textiellamellen, aluminium lamellen of combi lamellen. Ideaal voor een persoonlijke toets aan uw interieur.